Οι αποστολές των προϊόντων μας γίνονται σε όλη την Ελλάδα εντός 5-7 εργάσιμων ημερών από την επιβεβαίωση της παραγγελίας.

Σημείωση: η επιχείρηση δεν φέρει ευθύνη αν για λόγους ανωτέρας βίας (π.χ. κακές καιρικές συνθήκες, απεργίες κλπ) δεν είναι δυνατό να παραδοθούν τα προϊόντα εντός του προκαθορισμένου χρόνου.

 

Έξοδα Αποστολής

Τα έξοδα αποστολής της παραγγελίας επιβαρύνουν τον πελάτη και διαφέρουν από προϊόν σε προϊόν ανάλογα με το βάρος του και υπολογίζονται και εμφανίζονται ξεχωριστά στο καλάθι των αγορών.

Οι χρεώσεις είναι οι εξής:

Για παραγγελίες αξίας άνω των 500€, παρέχεται δωρεάν παράδοση σε όλη την Ελλάδα (παράδοση επί του πεζοδρομίου).

Για παραγγελίες αξίας έως 499€:

  • Για παραδόσεις σε Ν. Αττικής, Ν. Ευβοίας παρέχεται δωρεάν παράδοση.
  • Για την υπόλοιπη Ελλάδα ισχύουν οι εξής χρεώσεις:

6,5€ / τμχ αξεσουάρ,

20€ /τμχ στρώμα ανεξάρτητα διάστασης για Ηπειρωτική Ελλάδα,

30€/τμχ για νησιά.

Στις παραπάνω χρεώσεις συμπεριλαμβάνεται και ο  ΦΠΑ που αναλογεί.

Στη σελίδα πληρωμών, πριν την ολοκλήρωση της αγοράς, ο πελάτης μπορεί να ελέγξει τα έξοδα αποστολής που υπολογίζονται αυτόματα και αναγράφονται ξεχωριστά.

 

Ημέρες και Ώρες Λειτουργίας

Το ηλεκτρονικό κατάστημα δέχεται παραγγελίες όλο το εικοσιτετράωρο, επτά ημέρες την εβδομάδα, όμως η επεξεργασία και οι παραδόσεις των παραγγελιών γίνονται μόνο τις εργάσιμες ημέρες, ενώ δεν γίνονται παραδόσεις κατά τις ημέρες των αργιών (εκτός εάν προηγηθεί ειδική συνεννόηση του πελάτη με την Επιχείρηση ή/και το Διαχειριστή).

Οι παραγγελίες που καταχωρούνται στο ηλεκτρονικό κατάστημα έως και τις 5:00 μ.μ. επεξεργάζονται αυθημερόν. Ως εργάσιμες ημέρες θεωρούνται οι ημέρες από Δευτέρα έως και Παρασκευή εκτός των επίσημων αργιών. Οι ώρες λειτουργίας της εργάσιμης ημέρας είναι από τις 9.00π.μ. έως και τις 5.00μ.μ.