Άρθρα

Χειροποίητο στρώμα

Η επιλογή ενός νέου στρώματος είναι μια εξαιρετικά σημαντική απόφαση και χωρίς αμφιβολία θα αναζητήσετε την καλύτερη ποιότητα ύπνου που μπορείτε να βρείτε. Κάτι που όχι μόνο θα σας προσφέρει τον πιο ξεκούραστο νυχτερινό ύπνο, αλλά θα σας κρατήσει για τα επόμενα 7 χρόνια ή περισσότερα.

Μπορεί απλώς να μπείτε στον πειρασμό να δείτε φθηνά στρώματα μαζικής παραγωγής ή ένα από τα «στρώματα πακέτο» με μεγάλη έκπτωση . Ωστόσο, κάνοντας αυτό θα χάσετε τη φροντίδα και τη δεξιοτεχνία που περιλαμβάνει ένα πολυτελές χειροποίητο στρώμα. Θα επιλέξετε ένα κρεβάτι που ταιριάζει σε όλους και όχι ένα προσαρμοσμένο κρεβάτι ειδικά για τις ανάγκες σας.

Στην Evia Strom, γνωρίζουμε πόσα χάνονται στη διαδικασία μαζικής παραγωγής, γι’ αυτό είμαστε περήφανοι που προσφέρουμε τα καλύτερα δυνατά χειροποίητα στρώματα. Είμαστε αφοσιωμένοι στην πραγματική δεξιοτεχνία, τις ατελείωτες ώρες και την προσοχή στη λεπτομέρεια που αφορά στη δημιουργία κάθε στρώματος μας. Έτσι, ώστε να βεβαιωθούμε ότι δεν θα μετανιώσετε για την αγορά σας, θέλαμε να δούμε τους λόγους για τους οποίους πρέπει να επιλέξετε ένα χειροποίητο στρώμα…

Τα οφέλη από την αγορά ενός χειροποίητου στρώματος

Θυμηθείτε, η πραγματική πολυτέλια στην άνεση που τα χειροποίητα στρώματα προσφέρουν αποτελεί μια επένδυση σε έναν πολύ καλύτερο νυχτερινό ύπνο. Τα χειροποίητα στρώματα παρέχουν κορυφαία υποστήριξη και χρησιμοποιούν φυσικά υλικά υψηλής ποιότητας, σχεδιασμένα να βελτιώνουν την άνεση, την υγεία και την ευεξία σας.

 

Επιλέγοντας ένα χειροποίητο στρώμα θα μπορείτε να επωφεληθείτε από:

  • Ένα κατα παραγγελία στρώμα που έχει κατασκευαστεί και ραφτεί εξ ολοκλήρου από τα χέρια των έμπειρων τεχνιτών μας, για να ταιριάζει στο ακριβές ύψος και βάρος σας.
  • Γεμίσματα που έχουν τοποθετηθεί προσεκτικά με το χέρι στο εσωτερικό του στρώματος και έχουν συμπιεστεί σφιχτά για να συγκρατούν με ασφάλεια τα στρώματα στη θέση τους. Παρέχοντας μια βελούδινη σταθερή επιφάνεια ύπνου που δεν βυθίζεται ή κρεμάει γρήγορα όπως συνηθίζουν τα φθηνότερα υλικά.
  • Μια άνετη επιφάνεια ύπνου που αναπνέει. Οι φυσικές ίνες είναι πολύ καλύτερες στο να απομακρύνουν την υγρασία και να ρυθμίζουν τη θερμότητα από τις συνθετικές ίνες ή τους αφρούς. Εάν κοιμάστε ζεστά, τότε ένα στρώμα από φυσικές ίνες είναι η απάντηση για να σας κρατήσει δροσερό και φρέσκο ​​τη νύχτα.
  • Πολύ καλύτερης ποιότητας υλικά που έχουν προμηθευτεί τοπικά για να παρέχουν εξαιρετικά επίπεδα άνεσης.
  • Μεμονωμένα και προσεκτικά προστατευμένα ελατήρια τσέπης Calico, τα οποία έχουν σχεδιαστεί για να αντιδρούν άμεσα και να προσαρμόζονται στην πίεση και τις κινήσεις που κάνει το σχήμα του σώματός σας. Για να υποστηρίζεται πάντα όλο το σώμα σας όλη τη νύχτα.
  • Ιδιαίτερη προσοχή στη λεπτομέρεια που σας παρέχει ένα στρώμα που διαρκεί, καλλιτεχνικά σχεδιασμένο και ραμμένο. Χωρίς στρώματα αφρού, κόλλας, πλαστικών ή πολυεστερικής βάτας για να τα διογκώσουν. Άριστα καταρτισμένοι τεχνίτες  δημιουργούν τα στρώματά μας με τον παραδοσιακό τρόπο με φυσικές ίνες υψηλής ποιότητας.